Ured - vaš ambasador

ured introPrvi dojam o Vama i Vašoj tvrtki klijenti stječu u momentu kada prelaze prag vašeg ureda. Dizajn ureda je bitan za prezentiranje vas i vaše tvrtke, bez obzira na broj kvadrata koji vas okružuju.

Dobro osmišljen ured može koštati malo više, ali to je mnogo jeftinije nego loše osmišljen ured. A ne-funkcioniranje ureda nepotrebno troši vrijeme i izaziva frustracije što može ometati osnovne zadaće. Dobro dizajniran ured rješava te probleme.

Continue Reading

Sweet dreams...

spavace introVelike. Male. Raskošne. Skromne... Spavaće sobe.

Osim što ćete stilom slijediti ostatak stana, ovaj prostor učinite što ugodnijim, da vaši vizualni perceptori potaknu osjetilne.

Baza je, naravno, krevet. Metalni, drveni, tapecirani - svejedno. Važna je jezgra - dobar madrac. U našim trgovinama ima ih zaista paleta svakojakih. Prije kupnje svakako isprobajte. Naravno, tu vrijedi - što deblji to kvalitetniji. Izbor je na vama.

Continue Reading

Domaća spa oaza

intro kupaoniceDanašnje kupaonice - osim osnovne funkcije kupanja i tuširanja, umivanja i pranja zubi, te pranja rublja - nastojimo učiniti ugodnijima i za opuštanje.

Bez obzira bile one veće ili manje, nastojmo ih učiniti i oku i tijelu ugodne.

Continue Reading

Šta se tu fino kuha...

intro stasetuOsnovni pristup prije procesa projektiranja kuhinje je taj da se kuhinja ne definira kao neki usputni prostor, već da kuhinja ima različita područja rada koja je potrebno inegrirati u jednu cjelinu i onda tu cjelinu u ostatak stana.

Nakon stila ili dizajna po zahtjevu klijenta važno je definirati modul za optimiziranje performansi, pogotovo kod malih kuhinja.

Continue Reading

Dnevni boravak i kuhinja

intro kuhinjeU većini naših stanova i to bez obzira na veličinu, dnevni boravak integriran je sa kuhinjom i blagovaonicom. Ili barem sa blagavaonicom, ako je već kuhinja odvojena. U nekim stanovima nema pregrada ni sa hodnikom, pa se dobija jedna cjelina, tzv. open space, koju treba i povezati, a ipak malo vizualno odvojiti. Tako dobijemo razne varijacije na temu 2,3 ili 4 u jedan.

Continue Reading

Od starog novo - adaptacije

intro odstarogU posljednjih godinu-dvije 70 posto naših projekata odnosi se na kompletnu adaptaciju bilo stana bilo poslovnog prostora. Ili je postojećim vlasnicima dojadilo stanje interijera kakvo gledaju godinama ili novi vlasnici sve iz temelja žele promijeniti kada kupe stan ili poslovni prostor.

Kada odlučite želite li mijenjati raspored prostorija i zamijeniti sve instalacije - prije samog početka dobro bi bilo izraditi tlocrt budućeg rasporeda i označiti na njemu sve dovode, odvode i priključke. Moji klijenti me zovu da osim tlocrta, napravim i 3D vizual budućeg izgleda prostora. Jer, neki klijenti znaju točno što hoće, ali si to ne mogu vizualizirati, a većina klijenata ne zna kako bi napravili raspored prostorija i nakon toga kako ga urediti da bude i funkcionalan i oku ugodan.

Continue Reading

Kako pripremiti nekretninu za prodaju ili najam

Prije par godina kupovali smo stan. Nakon što smo odlučili koje bi veličine otprilike trebao biti, za koliko novaca i u kojem kvartu - krenuli smo u potragu. Naravno, ne više na način da zaokružujemo oglase u oglasniku i zivkamo nego putem interneta.

Ovdje su izuzeti stanovi koji se prodaju za adaptaciju po povoljnim cijenama. To je jedna druga priča...

Continue Reading

Izrada slika velikih formata abstraktnog izričaja

blog 92 naslIzrađujemo slike velikih formata, od 100 cm na dalje abstraktnog izričaja prema želji klijenata odnosno prema tonovima interijera. Slike se rade na knaufu, odnosno radi se konstrukcija debljine 5 cm na koju se stavlja knauf. Na knaufu se izrađuje slika prema želji klijenta.

Manje slike do 100 cm radimo na 3D platnu debljine 3 cm​.

Continue Reading

Sobe naših školaraca

naslovna za rujanskiPrilikom osmišljavanja kako urediti dječju sobu našeg malog školarca treba uzeti u obzir dob, spol, osobnost i da ima sobu koja će "rasti" zajedno s njim.

Obično krećemo od toga da nam soba stilski nastoji pratiti ostatak stana koliko je to moguće. Bez obzira kakav nam stil uređenja stana bio (moderan minimalistički, secesijski, eklektičan i slično) svaka dječja soba može imati izvedenicu tog stila.

Continue Reading

Dječje sobe - multifunkcionalni prostori za male ljude

Dječje sobe su prostorije koje mijenjaju svoj izgled češće od ostalih prostorija u stanu ili kući. To je i logično jer ih prilagađamo uzrastu djeteta.

Kako je urediti i namjestiti? Uređujemo je prema spolu djeteta a namještamo prema uzrastu. I naravno, pokušat ćemo da stilski slijedi ostale prostorije u stanu koliko je to moguće.

Continue Reading

  • 1
  • 2

Dizajn interijera

Interijer

Dizajn interijera

UREĐENJE STAMBENIH INTERIJERA

Naša osnovna djelatnost je dizajniranje i opremanje interijera namještajem po mjeri, te veleprodaja i maloprodaja tkanina za tapeciranje, dekora, zavjesa, vreća za sjedenje uz povoljne cijene!

Dizajnersko uređenje i opremanje interijera

uređenje parkova

uređenje interijera, e-mail dizajn, projektiranje stanova, dizajn interijera, uređenje stanova, uređenje kuća, uređenje poslovnih prostora, idejna rješenja, originalna dizajnerska rješenja, projektiranje interijera, projektiranje namještaja po mjeri, izvedbeni projekt interijera, klizne pregradne stijene, klizna vrata, ugradbeni ormari, ugradbena oprema za kuhinje, namještaj po mjeri

Uređenje interijera, E-mail dizajn, projektiranje stanova, dizajn interijera

Kod uredenja interijera najvažniji faktor koji treba zadovoljiti je poštivanje osobnih prioriteta korisnika prostora, uskladiti želje s potrebama i financijskim mogućnostima, te ostaviti mogućnost “rasta” i promjene prostora sa rastom obitelji i promjenom životnih uvjeta. Kvaltieta življenja se ne postiže kopijom dizajnerskih rješenja iz časopisa ili kupnjom komada namještaja s “potpisom”…Stvarni život je nešto drugo, sve više….